perjantai 15. huhtikuuta 2016

Kääretorttuja ja kakkuja

Työssäoppimisjakson loppu häämöttää. Enää viikko ja sitten takaisin kouluun saattamaan opinnot loppuun.

Viikon aikana harjoittelussa olen mm. pohjannut paljon sydänkermakakkuja, sacherkakkuja, käpykakkuja, kääretorttuja ja hyydykekakkuja. Liisan leipomossa tehdään aika isoja sarjoja kutakin kakkua, joten olen päässyt opettelemaan erilaista työtapaa kuin koulussa. Aika usein tulee tunne, etten  osaa vielä yhtään mitään, niin paljon työskentely eroaa kouluoloista. Työvälineet ja raaka-aineet ovat hukassa, en muista jotain reseptiä, vaikka olen tehnyt tuotetta jo viisi kertaa, en ymmärrä ohjeita jne. Olen kyllä oppinutkin nyt paljon uusia tekniikoita, joten palaan koulunpenkille taas vähän taitavampana.




Minttusuklaarulla


Amorkakku

 

Suklaarouhekakku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti