Kun tehdään tuotteita isona sarjana, on vaikea määritellä, mikä on oikeastaan minun tekemäni tuote. Tuotteen teko saattaa jakautua usealle päivälle, eikä sama työntekijä tee aina valmistusprosessin jokaista vaihetta. Konditoriatuotteissa tärkeää on tuotteen ulkonäkö, joten ajattelin nyt viimeisten harjoitteluviikkojen aikana julkaista kuvia tuotteista, joiden tekemisessä olen erityisesti ollut mukana viimeistelytyössä.
![]() |
Kermasarvi |
![]() |
Suklaamacaron |
Hiihtolomalla käväisin Pariisissa maistelemassa Pierre Hermén ja Laduréen macaroneja. Palattuani innostuin testaamaan niitä kotioloissakin. Nämä Liisan versiot onnistuivat paremmin ja mielestäni sain pursotettua aika tasakokoisia kuoria jotka kiiltelivätkin nätisti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti