keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Bébé

Maanantaina palasin konditorian puolella hetkeksi suklaakonvehtien tekemisen pariin. Maitosuklaakonvehteihin laitoin täytteeksi appelsiiniaromilla maustettua ganachea, tummiin konvehteihin minttuganachea. Temperointi onnistui tällä kertaa hyvin, kun pintakin kiilsi aika nätisti.

Viime viikolla taistelin bébéjen pomadoinnin kanssa ja hävisin taistelun. Pomada oli tuolloin ilmeisesti jo moneen kertaan lämmitettyä ja laimennettua, joten sen pinta jäi sameaksi. Lisäksi tumpeloin dippaamisen muutenkin, leivokset tipahtelivat haarukasta ja jälki oli karmeaa. Tiistaina uudella pomadalla homma sujui paremmin. Monta huonoa kappaletta tuli nytkin, mutta aika monta hyvääkin joukossa. Enpä olisi uskonut, että opintojeni vaikein työ tulee olemaan tuo viattoman näköinen leivos.


Bébé-leivos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti