tiistai 9. helmikuuta 2016

Suklaa-asetelma ja ystävänpäiväleivoksia

Sainpa vihdoinkin suklaatyön valmiiksi. Ei se taiteellisesti ole erityisen ansioitunut, mutta valmis, juhuu! Ymppäsin teokseen useita eri suklaantyöstötekniikoita, ja niistä nyt pitäisi tulla esille osaamiseni tällä saralla. Mukana on marmoroitua suklaata, spritsauksia, kaulittua ja leikattua suklaamassaa, suklaamassaruusuja, muottiin valettua suklaata, suklaakiehkuroita ja paletilla tehtyjä kukkien terälehtiä ja leikattuja värjättyjä lehtiä.

Suklaatyö edestä



Suklaatyö takaa


Auttelin vielä vähän ystävänpäiväleivosten teossa. Leivoksissa on bouchepohjien välissä voikreemiä ja vadelmamarmeladia, pinnalla pomadaa ja marsipaanisydän. Aika hempeitä ja söpöjä.


Ystävänpäiväbouche



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti