Sainpa vihdoinkin suklaatyön valmiiksi. Ei se taiteellisesti ole erityisen ansioitunut, mutta valmis, juhuu! Ymppäsin teokseen useita eri suklaantyöstötekniikoita, ja niistä nyt pitäisi tulla esille osaamiseni tällä saralla. Mukana on marmoroitua suklaata, spritsauksia, kaulittua ja leikattua suklaamassaa, suklaamassaruusuja, muottiin valettua suklaata, suklaakiehkuroita ja paletilla tehtyjä kukkien terälehtiä ja leikattuja värjättyjä lehtiä.
 |
Suklaatyö edestä
|
 |
Suklaatyö takaa
|
Auttelin vielä vähän ystävänpäiväleivosten teossa. Leivoksissa on bouchepohjien välissä voikreemiä ja vadelmamarmeladia, pinnalla pomadaa ja marsipaanisydän. Aika hempeitä ja söpöjä.
 |
Ystävänpäiväbouche
|
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti