Keskiviikko konditoriassa vierähti boucheleivosten kanssa taistellessa. Teimme sekä kilpikonna- että omassa päässä kehiteltyjä boucheleivoksia. Onpa hankala paakelssi. Edellisviikosta asti pakkasessa levänneet leivospohjat kostutettiin upottamalla ne konjakki-sokeriveteen, täytettiin mokka-aromilla maustetulla kreemillä ja dipattiin mokkapomadaan (tässä käytettiin kyllä pomadan asemasta Glossy Icing -kuorrutetta, joka ei kyllä ihan samalla tavalla käyttäydy). Ennen kuorrutusta kilpikonnat vietiin takaisin pakkaseen. Dippaus ei mennyt ihan nappiin: joko pohja ei ollut vielä tarpeeksi jäässä, jolloin kastaminen pomadaan oli mahdotonta, tai sitten pohja oli jo liian jäässä, jolloin kuorrute jässähti rumasti pintaan heti. Pari kelvollista leivosta sain silti aikaiseksi.
 |
Kilpikonnaleivokset
|
Omiin boucheleivoksiin tuli sisälle aprikoosimarmeladilla maustettu kreemi, konjakki-vesikostutus ja pinnalle edellisviikon sachereista yli jäänyt ganache. Äkkiä kehittelin vielä herkät spritsaukset.
 |
Boucheleivos
|
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti