perjantai 30. lokakuuta 2015

Sesonkivalmisteluja

Isänpäiväkakkusesonki lähestyy. Siispä aikani on mennyt tiiviisti paletti, raappa, kauha ja kertakäyttöhanska kädessä (viilsin peukaloon). Kakkupohjia on tehty paljon ja kakkuja pohjattu pakkaseen.

Päärynä-suklaahyydykekakut näyttävät aika hienostuneilta, vai mitä? Kermahyydykkeen päällä on tumma suklaakuorrute ja kultageelillä tehty marmorointi.


Päärynä-suklaahyydykekakku


Perjantaina ei kaikki mennyt ihan putkeen. Sössin mansikkakermakakkuihin aika rumat reunat ja pursotukset kun en saanut kermaa kohdilleen. Voi sentään, onneksi näitä harjoittelupäiviä riittää vielä. Käpykakut sen sijaan onnistuivat hienosti.


Käpykakku



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti