Torstai oli lyhkäinen koulupäivä, enkä muuta kerennytkään tehdä kuin kreemirivileivoksia perjantaille. Kyseessä oli asiakastyö ja leivosten piti gluteenittomia ja maidottomia. Gluteenittomat vetopohjat olivat jo valmiina, joten siitä sitten vain kokoamaan. Leivoksen sisälle tuli kreemiä ja vadelmahilloa, pintaan kreemipursotukset ja vadelmat. Tein leivokset vadelmia vaille valmiiksi jo torstaina. Perjantaina sitten vain lisäsin vadelmat ja kuumahyytelön.
 |
Gluteeniton kreemirivileivos
|
Perjantaina pääsin myös ensimmäistä kertaa temperoimaan suklaata. Tarkoitus on tehdä konvehteja. Kerkesin valaa vain konvehtien kuoret, täyttäminen ja sulkeminen jäävät ensi viikkoon. Aika sotkuista hommaa, eikä aivan lempipuuhaani.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti