Viime viikolla aloittamani konvehdit saivat täytteeksi mintulla maustettua ganachea ja maitosuklaapähkinäpraliinia. Suklaan temperointi oli onnistunut, mutta ilmeisesti veto tai jokin muu tekijä oli saanut konvehtien pinnan vähän laikukkaaksi. Muutama ilmakuplakin oli jäänyt kuoreen. Ensimmäiseksi yritelmäksi kuitenkin ihan ok. Toivottavasti kerkeän tehdä konvehteja vielä toisen kerran.
 |
Konvehdit tummasta suklaasta
|
Leipomossa tein parityönä pienen erän vatkattuja maustekahvikakkuja. Talvisää teki taas tehtävänsä kun pariinkymmeneen asteeseen temperoidut munat ja sokeri kylmenivät vatkaamisen aikana viiteentoista asteeseen. Lopputulos ei ollut ihan niin kuohkea kuin toivottiin. Muuten ihan hyvin onnistuivat.
 |
Maustekakku
|
 |
Maustekakku suklaakuorrutteella
|
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti