tiistai 5. tammikuuta 2016

Runebergintorttu

Vuoden ensimmäisen viikon maanantai aloitettiin teorialla. Syvennyimme tarkemmin suklaankäsittelyyn ja perjantaina sitten aloitetaan varsinainen askartelu. En ole kauhean innostunut suklaakoristeiden tekemisestä, mutta konvehtien valmistus kyllä kiinnostaa.

Tiistaina leipomon puolella valmistettiin vuoden eka satsi runebergintorttuja. Onnistuivat hyvin ja nättejäkin olivat. Tortut kostutettiin tylsästi pelkällä sokerivedellä. Olisin kyllä kaivannut vähän punssin makua. Karvasmantelikin puuttui massasta, mutta noin niin kuin teknisesti ihan onnistunut torttu.


Runebergintorttu



Pohjasimme vielä muutamia banaanikakkuja pakastimeen. Kerkesin päällystää kaksi kakkua myyntikuntoonkin. Banaanikakku oli lapsena suosikkini, ihanan esanssista.


Banaanikakku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti