keskiviikko 19. elokuuta 2015

Ensimmäisen opiskeluvuoden aikaansaannoksia

Ensimmäisenä opiskeluvuotena tutustuimme leipomoalan lisäksi elintarvikkeiden ja lihatuotteiden valmistukseen. Makkara- ja eines"tehtailla" en tainnut ottaa yhtään ainutta valokuvaa. Leipomon puolelle vein kännykän kuvaamista varten muutaman kerran, tässä siis ensimmäisen vuoden aikaansaannoksia:

Solttikset pinaattitäytteellä

 

Kaneliässät

 

Rahkapiirakka

 

Voisilmäpulla (työssäoppimisjakso

Fazer Bakeryssä)

 

Kaurapellavaleipä (työssäoppimisjakso

Fazer Bakeryssä)

  

Rahkamunkki (työssäoppimisjakso

Fazer Bakeryssä)

 

Hedelmäkakku

  

Herrasväen pikkuleivät

 

Suklaasilmäpikkuleivät

 

Shakkiruudut

 

Bebeleivos

 

Vaniljawiener

 

Mansikkawiener

 

Käpypikkuleivät

 

Täytemunkki (työssäoppimisjakso

Jussinhannan leipomossa)

 

Kermakampa (työssäoppimisjakso

Jussinhannan leipomossa)

 

Suklaamunkkirinkilä (työssäoppimisjakso

Jussinhannan leipomossa)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti