torstai 20. elokuuta 2015

Syksyn käynnistys

Nyt on toista opiskeluvuotta mennyt puolitoista viikkoa. Opiskelu eroaa viime vuodesta niin, että konditoriaopintoja suorittavat yhtä aikaa ja samoissa tiloissa sekä ylioppilas- että peruskoulupohjaiset opiskelijat. Aika ahdasta on ja uusissa tiloissa lisäksi kaikki tavarat hukassa.

Ensimmäisellä viikolla Konditoriatuotteiden valmistus -kurssilla teimme suunnitelman fantasiakakusta, valmistimme marsipaani- ja sokerimassakoristeita, harjoittelimme suklaalla spritsaamista, teimme suklaamassaa, kahvikakkuja ja pikkuleipiä. Tänään saimme fantasiakakun valmiiksi. Joku osti myymälästä sen heti!

Leipomotuotteiden valmistus 1 -kurssilla olin tällä viikolla kahvileipäryhmässä. Valmistimme wienereitä, possumunkkeja, voipullaa ja broileripasteijaa. Voipullan teko oli tuntui sujuvan, mutta lopputulos ei ollut ulkonäöltään ihan priimaa. Muuten onnistunut tuote.

 

Marsipaaniruusun harjoittelua

 

Ryhmätyönä tehty moussekakku suklaaspritsauksilla

 

Parityönä tehty fantasiakakku jossa täytteenä

karpalomarmeladia ja voikreemiä

 

Mustikkawiener valkosuklaaspritsauksilla

 

Munkkipossut

 

Voipulla

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti