Nyt on toista opiskeluvuotta mennyt puolitoista viikkoa. Opiskelu eroaa viime vuodesta niin, että konditoriaopintoja suorittavat yhtä aikaa ja samoissa tiloissa sekä ylioppilas- että peruskoulupohjaiset opiskelijat. Aika ahdasta on ja uusissa tiloissa lisäksi kaikki tavarat hukassa.
Ensimmäisellä viikolla Konditoriatuotteiden valmistus -kurssilla teimme suunnitelman fantasiakakusta, valmistimme marsipaani- ja sokerimassakoristeita, harjoittelimme suklaalla spritsaamista, teimme suklaamassaa, kahvikakkuja ja pikkuleipiä. Tänään saimme fantasiakakun valmiiksi. Joku osti myymälästä sen heti!
Leipomotuotteiden valmistus 1 -kurssilla olin tällä viikolla kahvileipäryhmässä. Valmistimme wienereitä, possumunkkeja, voipullaa ja broileripasteijaa. Voipullan teko oli tuntui sujuvan, mutta lopputulos ei ollut ulkonäöltään ihan priimaa. Muuten onnistunut tuote.
 |
Marsipaaniruusun harjoittelua
|
 |
Ryhmätyönä tehty moussekakku suklaaspritsauksilla
|
 |
Parityönä tehty fantasiakakku jossa täytteenä
karpalomarmeladia ja voikreemiä
|
 |
Mustikkawiener valkosuklaaspritsauksilla
|
 |
Munkkipossut
|
 |
Voipulla
|
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti