torstai 20. elokuuta 2015

Kuppikakkuja ja pikkuleipiä

Tänään valmistin parityönä kuppikakkuja. Massa tehtiin valmiista jauhoseoksesta, johon lisättiin vain kananmunat, öljy ja vaniljasokeria. Mausteeksi lisäsimme kookoshiutaleita ja ananaspaloja. Kuorrutus valmistettiin hyydykejauheesta, kermasta ja kookospyreestä. Koristeeksi kookoshiutaleita ja spritsauksia tummasta suklaasta.

Suklaaspritsausten käsittely näin lämpöisellä ilmalla on aika hankalaa, joten seuraavalla kerralla suklaa kannattanee temperoida.

Kookos-ananaskuppikakut

 
Pikkuleipätaikinan maustoin mokka-aromilla. Päätin pursottaa pikkuleivät käpymuotoon, koska keväällä pursotukset eivät oikein onnistuneet. Nyt sujui vähän paremmin, vaikka pienemmällä tyllalla olisi tullut kauniimpaa jälkeä. Dippasin pikkuleivät suklaaseen, jonka yritin temperoida. Ei ihan onnistunut, ensi kerralla tarkemmin.

Mokkapikkuleivät

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti