keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Sacher

Konditoriaopintoja oli tällä viikolla vain yhtenä päivänä. Täytimme ja kuorrutimme viime viikolla paistetut sacherkakkupohjat aprikoosimarmeladilla. Päälle kaadettiin ganachea ja pinnalle vielä tummalla suklaalla spritsaus. Meillä on aika tarkasti määritelty, millaiset spritsausten tulee olla, ja aika hyvin sain matkittua opettajan tyyliä. Jos saisin itse päättää, haluaisin tekstin olevan virtaviivaisempi, enemmän oikealle nojaava ja vähemmän pyöreä. En tykkää myöskään tuosta h-kirjaimen kiemurasta. Mutta Tredun mallin mukaa nyt mennään. Ensimmäiseksi sacherkakuksi ihan hyvä suoritus.



Sacherkakku

Tilaustyönä teimme muutaman gluteenittoman kinkkupiirakan annosvuokiin. Ensi viikkoa varten valmistimme myös bouche-leivosten pohjia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti